קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

פילה בקר ברוטב יין אדום

פילה בקר ברוטב יין אדום
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, מרז'ורם, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מ tenderloin; לקפל תחת 3 אינץ ' של קצה קטן. לקשור tenderloin עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
2
שלב יין הבא 6 מרכיבים גדול zip-top כבד חובה שקית פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
4
הסר tenderloin מן התיק, הזמנת מרינדה. מתח מרינדה; להשליך מוצקים, ולהגדיר המרינדה בצד. מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הוסף פילה, ומבשל 2 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
6
מניחים tenderloin על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה. הכנס מדחום לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 140 (נדיר) כדי 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים פילה על מגש הגשה; מכסים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בואו לעמוד 10 דקות.
10
הסר מחרוזת לפני חיתוך.
11
מניחים עמילן תירס בקערה. בהדרגה להוסיף את 1/4 כוס שמורות מרינדה, מיזוג עם חוט להקציף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
המקום שנותר מרינדה שמורות בתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
13
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים את הרוטב עם פילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו