פילה סלמון עם חזרת-קרום תפוחי אדמה
פילה סלמון עם קרום חזרת תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סלמון, שמן, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו פילה סלמון עם קרום צ'יפס, פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת, ו פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. מגררים את תפוחי האדמה באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, אבל לא להחיל יותר מדי לחץ אתה רוצה שבבי דק למדי. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם השמן או חמאה מומסת.
מורחים חצי חזרת על כל פילה ומתבלים עם קצת יותר מלח ופלפל. לטף בעדינות את ציפוי תפוחי האדמה על פני השטח של כל פילה, לחיצה קלה כך שהוא מקלות.
אופים על פי ההוראות במתכון בצד שמאל, אבל שימו לב לטמפרטורה הנמוכה יותר במתכון זה. מבשלים את הדג במשך 15 עד 18 דקות. אם הדג כמעט מבושל אבל ציפוי תפוחי האדמה הוא לא פריך, לעבור את התנור כדי לצלות במשך הדקות האחרונות.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.