קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה עם עגבניות ענבים מרוסקות וחזרת

פילה עם עגבניות ענבים מרוסקות וחזרת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פילה עם עגבניות ענבים כתושות וחזרת. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 441 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבעולי גרגיר הנחלים, עגבניות ענבים, חזרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 44%. נסו הענבים המרוסקים, עוגות דג תפוחי אדמה חדשות מרוסקות עם מיונז חזרת, ו פילה סלמון קרום חזרת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שים ברזל יצוק גדול וכבד או מחבת תנור על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף טפטוף של 2 ספירות שמן וקבל אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מכניסים את השקד למחבת וצורבים את החלק החיצוני של הבשר בכל מקום, 5 עד 8 דקות בסך הכל. מכניסים לתנור וצולים 15 עד 20 דקות עד שנדיר (הטמפרטורה הפנימית של הבשר תהיה 120 מעלות צלזיוס). מוציאים את הבשר מהמחבת, עוטפים אותו בפלסטיק ומקררים עד שהוא מגיע עד טוב וקר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בזמן שאתם מחכים שהבקר יצטנן, מערבבים בקערה את חזרת, השמנת החמוצה, מיץ הלימון והשמן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כשהבקר קר, קחו סכין ארוכה וחדה מאוד, וחתכו את הבשר לפרוסות דקות ככל שתוכלו להכין אותן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
הניחו אותם על מגש (הם יחפפו זה בסדר). כעת מזלפים את רוטב החזרת על כל הבשר. מרסקים ביד את העגבניות בקערה ומוסיפים שמן זית כדי שיהיו רוטבות; מתבלים את זה גם במלח ופלפל כך שיהיה טעים ממש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מזלפים את תערובת העגבניות מעל ומקשטים את כל העניין בגרגר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים