קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פיסטוק-ביסקוטי חמוציות

פיסטוק-ביסקוטי חמוציות
מתכון פיסטוק-ביסקוטי חמוציות מוכן בערך 1 שעה ו 17 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 727 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים, מכים היטב; מכים בקליפה כתומה ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים באוכמניות ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מחלקים בצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות קלות, לעצב כל חלק לתוך יומן 14 "x 2".
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את שני היומנים 3" בנפרד על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 325 במשך 28 דקות או עד המשרד למגע. יומני מגניב על תבנית אפייה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
חותכים כל יומן לתוך 1/2 " - פרוסות אלכסוניות עבות עם סכין משונן באמצעות תנועת ניסור עדינה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מניחים פרוסות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים 9 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
להעביר ביסקוטי חוט מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו