פיסטוק סקונס
פיסטוק סקונס הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, פיסטוקים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו חמוציות פיסטוק סקונס, פיסטוק-חמוציות סקונס, ו סקונס פיסטוק דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים 2 3/4 כוסות קמח, קמח סולת, 3/4 כוס סוכר, פיסטוקים, אבקת אפייה ומלח.
חותכים 1/2 כוס חמאה לגושים ומוסיפים לקערה. בעזרת האצבעות או בלנדר מאפה, שפשפו או חתכו בחמאה עד שהתערובת יוצרת פירורים גסים.
מוסיפים 1 1/3 כוסות חלב וקליפת הלימון לתערובת הקמח ומערבבים בעזרת מזלג רק עד לחות אחידה.
מגרדים על לוח מקומח ובידיים מקומחות קלות ללוש רק עד שהבצק יתאחד (הוא יהיה דביק). מחלקים לשניים ויוצרים כל חצי לכדור. טפיחו על כל כדור לסיבוב של 7 אינץ 'בעובי של כ -1 אינץ'.
חותכים כל סיבוב לשישה טריזים שווים.
מניחים טריזים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה בגודל 14 על 17 אינץ'. מקציפים חלמון ביצה עם 2 כפות חלב שנותרו רק כדי להתמזג.
מברישים צמרות טריזים בתערובת ביצים ומפזרים מעט סוכר.
אופים על המדף האמצעי בתנור הסעה רגיל 375 או 350 עד שהסקונס משחימים עשירים, כ-25 דקות.