פיצה טאקו נעימה לילדים
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשקים אוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה טאקו טעימה לילדים בבית. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.76 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 248 קלוריות . זה עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. 204 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו מים, חסה, קלתית פיצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: סלט קולסלאו מהיר לילדים , מילוי טאקו שעועית שחורה ופלפלים , ומרק טאקו קל וטעים .
הוראות
פרשו את הבצק לתבנית אפייה בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' מצופה בתרסיס שמן; שטחו את הבצק ובנו מעט את הקצוות.
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס במשך 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, טגנו את ההודו על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; סננו. הוסיפו מים ותיבול לטאקו, ערבבו. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו ללא מכסה במשך 5 דקות. הוסיפו את השעועית המטוגנת עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים את תערובת ההודו על הקרום; מפזרים גבינה.
אפו ב-220 מעלות צלזיוס במשך 5-7 דקות או עד שהגבינה נמסה. מפזרים מעל עגבניות, חסה וצ'יפס.