קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פיצה טאקו נעימה לילדים

פיצה טאקו נעימה לילדים
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשקים אוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה טאקו טעימה לילדים בבית. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.76 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 248 קלוריות . זה עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. 204 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו מים, חסה, קלתית פיצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: סלט קולסלאו מהיר לילדים , מילוי טאקו שעועית שחורה ופלפלים , ומרק טאקו קל וטעים .

הוראות

1
פרשו את הבצק לתבנית אפייה בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' מצופה בתרסיס שמן; שטחו את הבצק ובנו מעט את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
2
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס במשך 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
בינתיים, במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, טגנו את ההודו על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; סננו. הוסיפו מים ותיבול לטאקו, ערבבו. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו ללא מכסה במשך 5 דקות. הוסיפו את השעועית המטוגנת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מורחים את תערובת ההודו על הקרום; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
אפו ב-220 מעלות צלזיוס במשך 5-7 דקות או עד שהגבינה נמסה. מפזרים מעל עגבניות, חסה וצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מגישים מיד.