תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan הטורקי Lahmacun. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, זרעי כוסברה טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Lahmacun (פיצה טורקית) # SundaySupper, פיצה טורקית טבעונית (Lahmacun), ו Lahmacun או פשטידות בשר טורקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את השום, בצל, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, פפריקה, כמון, כוסברה, פלפלים חתוכים לקוביות, מיץ לימון ושמן זית במעבד מזון. דופק את הירקות עד קצוץ דק.
מוסיפים את שמן הירקות ומים 1/2 כוס לתערובת השמרים ושופכים אותו על הקמח. תשתמש בידיים שלך כדי לערבב את הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
הסר את רוטב הטלה מהמקרר ולאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר. הכן את רוטב השום: לשלב את היוגורט, פטרוזיליה, שום כתוש, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובה
12
אגרוף הבצק למטה, להעביר אותו משטח עבודה משוריין, לחתוך את הבצק לתוך 10 מנות. לעצב כל חלק לתוך עגול. לשטח כל סיבוב עם היד שלך; להשתמש מערוך לגלגל כל חתיכה למעגל 10 אינץ'. הבצק צריך להיות דק, כמו קרפ.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מניחים את הסיבובים על נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
14
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים את רוטב הטלה ולאחר מכן כפית אותו על סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובה
16
מורחים אותו דק לקצוות ולוחצים קלות כך שהוא נדבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
אופים פיצות על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף על מדף התנור הנמוך ביותר עד שהקצוות בצבע שזוף בהיר, בין 8 ל-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. הפיצות ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך שלושה ימים או במקפיא במשך שלושה חודשים. לחמם את הפיצות בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
כדי להרכיב את lahmacun, טפטוף עם רוטב שום, העליון עם כרוב מגורר, להתגלגל לאכול. ראה הערות של הטבח לרעיונות מקשטים אחרים.