פיצה ים תיכונית עם קרום חיטה מלאה
המתכון פיצה ים תיכונית עם קרום חיטה מלאה מוכן בערך 38 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), פיצה Aip קרום + בישול Paleo הים התיכון, ו דבש מחיטה מלאה פיצה קרום.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים ב 1 כף שמן. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. מערבבים קמחים ו 1/2 כפית מלח לתוך תערובת שמרים. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס מים קרים, ערבוב עד הבצק יוצר כדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 2 דקות).
מגלגלים בצק למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על מחבת פיצה בגודל 12 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מניחים פרוסות עגבניות על מגבות נייר; בואו לעמוד 5 דקות.
מחממים 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים בצל, קישואים ושום; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים ארטישוק ו 1 1/2 כפות כל אחד בזיליקום אורגנו; לטגן 30 שניות.
ניקוז. מערבבים 1/4 כפית מלח ופלפל. תניח בצד.
מלחץ קצוות בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה; מעיל עם תרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 9 עד 10 דקות או עד השחמה קלה.
מפזרים קרום עם תערובת גבינה 1/2 כוס. למעלה עם תערובת ירקות.
מפזרים 1/4 תערובת גבינה כוס.
מניחים פרוסות עגבניות על גבי גבינה.
מפזרים גבינת פטה ובזיליקום שנותר ואורגנו.
אופים 6 עד 7 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהוב.