פיצה מקסיקנית היא מנה עיקרית ל-8 סועדים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.66 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמרים, שעועית שחורה, פלפלי צ'ילי ופלפל חלפיניו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה המקסיקנית הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 66% . נסו את פיצה סלט פיאסטה מקסיקנית , עוגיות חתונה מקסיקניות אותנטיות , ופלפלים ממולאים מקסיקניים בטעם צבע (מתכונים דומים).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מוסיפים למרכיבים היבשים; טורפים עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך. מעבירים את הבצק למשטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.