קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פיצה מקסיקנית

פיצה מקסיקנית
פיצה מקסיקנית היא מנה עיקרית ל-8 סועדים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.66 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמרים, שעועית שחורה, פלפלי צ'ילי ופלפל חלפיניו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה המקסיקנית הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 66% . נסו את פיצה סלט פיאסטה מקסיקנית , עוגיות חתונה מקסיקניות אותנטיות , ופלפלים ממולאים מקסיקניים בטעם צבע (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, ערבבו חצי כוס קמח, קמח תירס, שמרים, מלח וסוכר. בסיר, חממו מים, חלב ושמן ל-120-130 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
מוסיפים למרכיבים היבשים; טורפים עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך. מעבירים את הבצק למשטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 33 ס"מ על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים לתבנית פיצה בקוטר 38 ס"מ מצופה בספריי שמן; בונים מעט את הקצוות. דוקרים את הבצק מספר פעמים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
6
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
מורחים סלסה על הקלתית. מעל מגישים שעועית, עוף, בצל, פלפלי צ'ילי, גבינה, עגבנייה, חלפיניו וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
אופים 12-15 דקות נוספות או עד שהקרום זהוב-חום והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

מרכיבים