פיצה עוף וכרישה צלויה
פיצה עוף וכרישה צלויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו מלח ופלפל, כרישה, זיתים מתובלים בשמן, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה וכרישה אפוי עם סיגרילות עוף צלויות, כרישה ופיצה פקורינו, ו פיצה כרישה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אבן פיצה או משמנים בנדיבות נייר אפייה גדול. ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית עד שהם מתרככים אך עדיין ירוקים עזים, כ -5 דקות.
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. מערבבים פנימה את העוף, מחצית מהפונטינה והזיתים ומתבלים במלח ופלפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים או מותחים את הבצק לסיבוב מחוספס בגודל 14 אינץ'.
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומחת או לגיליון עוגיות ללא שפה, או לתבנית האפייה המשומנת.
מורחים את תערובת העוף והכרישה על הפיצה ומשאירים גבול בצק בגודל 1 אינץ'.
מברישים את הגבול בשמן הזית.
מפזרים את הפונטינה שנותרה מעל ומתבלים בפלפל.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם משתמשים בה, ואפה כ -10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מעבירים את הפיצה למתלה ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
המלצת יין: הכרישה החריפה מצביעה על סוביניון בלאן פריך בקליפורניה. נסה את קוויבירה משנת 1997 או את מיל קריק משנת 1997.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.