פיצת עוף מושחרת עם סלסה עגבניות צהובה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1238 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא קמח תירס, בצק פיצה, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו סלסה עגבניות צהובה, סלסה עגבניות אדומה וצהובה, ו תירס לבן וצהוב-סלסה עגבניות (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.