פיצה עם ארוגולה ופרושוטו
פיצה מתכון עם Arugulan ו Prosciutto יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 11 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 331 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פרושוטו, מלח, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו פרושוטו ארוגולה פיצה, פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה, ו פרושוטו וארוגולה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק ארוגולה, עגבניות שרי, ועלי נענע עם שמן זית, מלח ופלפל.
להוסיף מיץ לימון; לזרוק מעיל.מחלקים את הבצק ל 4 כדורים; מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד.
הסר כדור אחד בכל פעם מ לעטוף פלסטיק; להעביר גיליון עוגיות גדול בעדינות ללטף בצק למתוח טופס 1/4 אינץ ' עבה צורה חופשית, לפי הצורך. חוזר.בזהירות להרים בצק בצורת שכב שטוח על גריל. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד נפוחות בצק משחרר בקלות מן הגריל. בזהירות להפוך את הקרום מעל, ציפוי קרום עם פרוס דק 8-אונקיה כדור גבינת מוצרלה טרייה.
הסר מן הגריל; העליון עם סלט ארוגולה, ואז פרושוטו.