קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצה קונפי בצל (Pissaladière)

פיצה קונפי בצל (Pissaladière)
פיצה קונפי בצל (Pissaladière) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מים חמים, זיתים נרפא שמן, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בצל Pisaladière, Pisaladiere (Provencal Onion Tart), ו קונפי בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור כדי 149°.To הפוך את קונפי הבצל, לחתוך את החמאה לכמה חתיכות ולמקם בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצל בשכבת ערמה 1 עד 1 1/2 אינץ ' עמוק. (אם הבצלים מתפשטים דק מדי, הם מטגנים ולא "נמסים" לתוך קונפיט.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הצלחת בתנור כדי להמיס את החמאה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הצלחת ומניח חצי בצל פרוס בו. לקרוע את עלי המפרץ ל 2 או 3 חתיכות ולפזר חצי חתיכות על הבצל. לאחר מכן להוסיף 2 כל קורנית ואת sprigs מלוח החורף, 1/2 כפית. של הפלפל ו 1/4 כפית. של המלח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
טפטוף עם 2 Tbs. של שמן הזית. חזור עם הבצלים הנותרים, תבלינים ושמן זית, לערום אותם על גבי.להחזיר את המנה לתנור ואופים, הפיכת הבצל כל 10 עד 15 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר וצמצמו בנפח בכמעט חצי, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולהשליך את המפרץ, טימין ומתובל החורף.בינתיים, לעשות את הבצק: בקערה קטנה, להמיס את השמרים במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הוסף את הסוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 minutes.In מעבד מזון, לשלב את תערובת שמרים, מלח, 1 Tbs. של שמן זית ו -3 כוסות של הקמח. תהליך עד החומרים לבוא יחד לתוך כדור. אם הבצק רטוב מדי, להוסיף כמה שיותר מהקמח 1/2 כוס הנותרים, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי ליצור כדור חלק, מוצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים טפטופים של מים חמים עד שהכדור נוצר. המשך לעבד לאחר הכדור נוצר עד הבצק הוא משיי אבל מוצק, 3 עד 4 דקות. מוציאים את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב, ולשים עד שהבצק חלק וגמיש, 4 עד 5 דקות.שמן קערה גדולה עם 1 Tbs הנותרים. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את הכדור בצק בקערה ולהפוך את הבצק כדי לצפות את פני השטח עם שמן. מכסים במגבת מטבח נקייה ולחה ומניחים לעמוד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, 1 עד 1/2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, מחדש לכסות את הקערה עם המגבת ולתת לנוח במשך 30 דקות.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 260°. Punch את הבצק ולהפוך על משטח עבודה מקורנת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 13 על 19 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים מעט קמח על החלק התחתון של תבנית אפייה 12 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להניח את הבצק על זה, ללטף אותו בצדדים כדי להפוך את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מורחים את פני השטח עם קונפי הבצל, ולאחר מכן מסדרים את אנשובי וזיתים באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא פריך ואת הקצוות הם השחמה קלות, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור. בעוד חם, טפטוף עם 2 כפית. שמן זית, ואז מפזרים את המרג ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
חותכים את pisaladire לתוך מלבנים על 3 על 3 1/2 אינץ ' לשרת חם או בטמפרטורת החדר.