פיצה Vesuvio עם העבודות
פיצה Vesuvio עם העבודות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, סלמי, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו פיצה Vesuvio עם העבודות, העבודות " פיצה, ו פיצה אבטיח עם העבודות (- טעים-חותמת אישור) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה בתנור ומחממים את התנור ל-50
תנו לאבן להתחמם במשך 30 דקות. בקערה, לטפטף קלות לבבות ארטישוק עם שמן. מתבלים במלח ופלפל.
על משטח עבודה משוריין, לגלגל או למתוח את הבצק פיצה עד 12 אינץ 'עגול, על 1/8 אינץ' עבה.
לגלגל את הקצה על חצי פיצה 1/16 אינץ עבה. קמח בנדיבות קליפת פיצה.
מעבירים את הבצק לקליפה ומברשת קלות עם שמן. מעל הצד הדק של הבצק עם מחצית הארטישוק, מוצרלה, ריקוטה, חזיר וסלאמי, 3 אינץ ' מהקצה.
מפזרים חצי אורגנו טפטוף עם 2 כפות של המרינרה. הרם את קצה הבצק 3 אינץ ' מעל המילוי ולחץ לאטום במרכז הסיבוב.
מורחים את כוס 1/4 הנותרים של מרינרה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מסדרים את לבבות ארטישוק הנותרים, מוצרלה, חזיר וסלאמי על המרינרה. כפית כמויות קטנות של ריקוטה מעל התוספות, ואז לפזר את הפטריות וזיתים על גבי.
מפזרים את האורגנו הנותרים.
החלק את הפיצה על האבן החמה ואופים במשך 8 עד 10 דקות, עד פריך מבעבע.