קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פירה שום בישול איטי

פירה שום בישול איטי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו פירה שום בישול איטי, פירה שום בישול איטי, ו פירה שום בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה, מים, וחמאה לתוך סיר איטי. מתבלים במלח, אבקת שום ופלפל. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 7 שעות, או גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מחית תפוחי אדמה עם masher או מקצף חשמלי, הוספת הכמות הרצויה של חלב כדי להשיג עקביות שמנת. שמור על חום נמוך עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות