קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואה ופלפל

פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואה ופלפל
פירה של מרק דברים ירוקים עם קינואן ופלפל הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 278 קלוריות . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפלים, פרחי ברוקולי, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה נהדר. מתכונים דומים: עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , עוגות תרד-קינואה עם תבלין פלפל , וסלט ירוק עם רוטב פלפל אדום .

הוראות

1
מביאים את הקינואה ו-1 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, החרסינה והסלרי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי, מתבלים במלח ומבשלים כמה דקות עד שהברוקולי מתכהה ומתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים פנימה 1/4 כוס מים, וממשיכים לבשל עד שהברוקולי רק מבושל. לאחר שהתרככות, מערבבים פנימה את הבצל הירוק, החסה, התרד, השום ומרק העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שכל הירקות רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
בזמן שהמרק מתבשל, מכינים את הקישוט על ידי חימום מחבת גריל מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. זורקים את הפלפלים וחצאי השאלוט עם 2 כפיות שמן זית, ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
מניחים למחבת הגריל החמה ומבשלים עד שהשחיר מעט ונימוח, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מוציאים מהמחבת, וקוצצים. מערבבים את תערובת הפלפלים הקצוצים יחד עם מיץ הליים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם בפלפל שחור, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את המרק לבלנדר, ממלאים את הקנקן לא יותר ממחציתו. החזיקו את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, והפעילו בזהירות את הבלנדר, תוך שימוש בכמה פעימות מהירות כדי להזיז את המרק לפני שמשאיר אותו לפירה. טוחנים בקבוצות עד לקבלת מחית חלקה ויוצקים לסיר נקי. לחילופין, אפשר להשתמש בבלנדר מוט ולטחון את המרק ממש בסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
להגשה: מצקת מרק לקערה. למעלה עם כדור קטן של קינואה ותענוג הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך