פירור בשר חזיר מצופה ברוטב מדיירה כתום
חזיר מצופה פירורים עם רוטב מדיירה כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, חרדל דיז'ון, מדיירה יבשה בינונית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, ו הליבוט מצופה פיסטוק ברוטב תפוז דם (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את החזיר במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בכל רחבי בדפוס crosshatch.
יוצקים 1 כוס של Madeira מעל החזיר ולכסות בחוזקה עם נייר כסף.
אופים את החזיר במשך כ 3 1/2 שעות, או עד מחומם דרך.
בקערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה. בקערה קטנה, לשלב את השום, חמאה מומסת וחרדל, ואז לעבוד לתוך פירורי הלחם עם האצבעות. מתבלים במלח.
לחשוף את הבשר ואת הבסטה עם מיצי פאן, ולאחר מכן להעביר מגש גדול.
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני. החזירו את החזיר למחבת הצלייה והעלו את טמפרטורת התנור ל-37
ללטף את תערובת פירור הלחם על כל החלק העליון של החזיר, לחיצה עליו בחוזקה לתוך השומן. להחזיר את החזיר לתנור ואופים במשך כ -30 דקות יותר, או עד ציפוי פירורי הלחם הוא פריך וזהוב חום.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים; להסיר את כל הדגש הלבן המר. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את התפוזים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים; אתה צריך 1/2 כוס מיץ.
מוסיפים את קטעי התפוזים, מיץ תפוזים ואת הנותרים 1/2 כוס מדיירה למיצים בסיר. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את ההתלהבות ולשמור חם.
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לחתוך בזהירות את החזיר, מחזיק את הפירורים במקום ביד אחת בזמן שאתה חותך. מסדרים את פרוסות החזיר על מגש.
מפזרים כל פירורים שנפלו על החזיר ומגישים עם רוטב כתום.
מגישים עם: תפוח אדמה זהוב gratin, ברוקולי מאודה, רול פריך.
המלצת יין: מרלו מירלאוסט 1989
הערות: מתכון זה דורש חזיר מעושן באיכות גבוהה מן הרגל העליונה בשרני. זה לא צריך להיות מתוק מדי או מלוח מדי, או אחד ששותלו ועוצב מחדש. קרל אהמר מכין בשר חזיר מעולה בעזרת מתכון גרמני ישן לעישון. הוא זמין בדואר מסיטרלה בניו יורק (212-874-0383).