פיתות עוף דרום מערב עם רוטב צ'יפוטלה
לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן צמחי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: נאצ'וס דרום-מערב עם רוטב צ' יפוטלה, פיטאס דרום-מערב טורקיה, ו פניני עוף דרום מערב עם מיונז צ'יפוטלה ליים.
הוראות בבלנדר או מעבד מזון, לשלב יוגורט, בצל ירוק קצוץ, פלפלים צ ' יפוטלה, חמאת בוטנים, ו 1/4 מלח כפית. להתמזג עד חלקה.
מניחים במיכל אטום, ומקררים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד 1/2 כפית מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, אורגנו, וכמון; מפזרים על עוף.
מחממים חצי שמן במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים ופלפלים אדומים עד למכרז; מעבירים לצלחת, ומניחים בצד. לעטוף פיתות בנייר כסף, ולמקם בתנור במשך כ 10 דקות.
חום שנותר שמן במחבת, ועוף לטגן עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים 2 דקות נוספות.
חותכים פיתות לשניים, ודברים עם תערובת עוף.
מגישים עם חסה, גבינה, ורוטב צ ' יפוטלה.
מרכיבים מנות :
1 חתיכות טופי הית' בר 1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף 2 פלפלים חריפים 1 חתיכות טופי הית' בר פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בצל ירוק קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר כמון טחון 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חסה קרועה 1 ( חצילים) בצל, פרוס 1 חתיכות טופי הית' בר אורגנו מיובש 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס 1 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 4 6-inchs (6 אינץ') pitas 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט דל שומן רגיל 1 פלפל אדום, ג'וליאן 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות-חתוכים לרצועות אינץ ' 1/2 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן צמחי, מחולק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת צ'דר לבנה גרוסה