קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פלאן אגס (פלאן דה פרה)

פלאן אגס (פלאן דה פרה)
אגס פלאן (Flan de Pera) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 544 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. מתכונים דומים: Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני).

הוראות

1
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את הביצים, חלמונים ו 1 ½ כף סוכר במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את החלב המרוכז, שמנת כבדה, חלב מלא, קינמון טחון ותמצית וניל ומערבבים עוד 1 דקות.מחלקים את האגסים פרוסים לסכומים שווים ומניחים על גבי הקרמל בכל ramekin.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins, מעל אגסים וקרמל. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה 15 דקות או עד שסכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק