פלאן אגס (פלאן דה פרה)
אגס פלאן (Flan de Pera) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 544 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. מתכונים דומים: Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את הביצים, חלמונים ו 1 ½ כף סוכר במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב המרוכז, שמנת כבדה, חלב מלא, קינמון טחון ותמצית וניל ומערבבים עוד 1 דקות.מחלקים את האגסים פרוסים לסכומים שווים ומניחים על גבי הקרמל בכל ramekin.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins, מעל אגסים וקרמל. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה 15 דקות או עד שסכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.