קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פלאן דלעת כתום מקורמל

פלאן דלעת כתום מקורמל
גשו לסופר וקנו שמנת, גרידת תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל, דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ומניחים 2 1/4-ל 2 1/2-qt. צלחת סופלה בתנור לחימום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מבשלים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ואת הקרם של טרטר במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הופך זהב עמוק, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומערבבים בגוון של 1 כתום. הגנה על הידיים, להסיר צלחת מהתנור ויוצקים סוכר מקורמל בפנים. להטות צלחת עד סירופ מתעבה ומעילים באופן שווה התחתון ו 1 עד 2 ב. למעלה בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מחממים קומקום מים לרתיחה. בקערה, להקציף הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידה של 1 כתום עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים לתוך צלחת סופל ולהגדיר צלחת 9-in. תבנית אפייה מרובעת. שים מחבת עם צלחת על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
יוצקים מים רותחים למחבת באמצע הצד של צלחת סופל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
הסר צלחת מהמים ולתת מגניב על מתלה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
הפעל מרית מתכת דקה סביב בתוך צלחת, ולאחר מכן הפוך על צלחת עמוקה. הגדר צלחת סופל במים חמים 10 דקות כדי לשחרר סירופ (לא כל ירד); לגרד סירופ על פלאן.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
חותכים פלאן לתוך טריזים.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.