פלאן קוקוס
פלאן קוקוס הוא מתכון אירופאי שמגיש 8. מנה אחת מכילה 534 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך 4 שעות ו-10 דקות בערך. אם יש לכם קוקוס, מים, קוקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Leche Flan (קרמל פלאן) , My Simple Custard Flan (פיליפיני Leche Flan) ו- Castard אפוי (פלאן) .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
בסיר כבד על אש גבוהה מערבבים את הסוכר עם 1/4 כוס מים. מערבבים רק לאיחוד. מבשלים עד שהתערובת מגיעה לצבע ענברי עמוק.
יוצקים מיד לתבנית עוגה בגודל 9 אינץ', מתערבלים לציפוי מלא של התחתית. מניחים בצד להתקרר ולהתקשות.
מערבבים בבלנדר את כל שאר החומרים מלבד גרידת הליים והקוקוס הקצוץ. מערבבים היטב.
מוסיפים את גרידת הליים ומקציפים כמה פעמים רק לאיחוד.
יוצקים לתבנית העוגה עם הקרמל.
אופים באמבט מים עד להתייצבות (המרכז עדיין יתנדנד מעט), כשעה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין על המגרש. מקררים לשעתיים.
שמים את הקוקוס הקצוץ במחבת יבשה גדולה על אש בינונית-נמוכה.
נותנים לצלות עד שהפתיתים הופכים לחום בהיר, הקפידו לערבב לעתים קרובות.
מסירים מהאש ומצננים לפני שמקשטים את הפלאן.
העבירו סכין סביב קצה הפלאן. הופכים אותו על צלחת גדולה עם מקום לרוטב להתאגד.
חותכים לפרוסות, מעטרים כל פרוסה במעט מהקוקוס הקלוי ומגישים.