תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תפוח, תפוחי אדמה חלודה, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פלפל אדום קלוי שמנת ומרק כרובית עם גבינת עיזים, מרק פלפל אדום קלוי כרובית, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים את הפלפלים על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים את הפלפלים על מדף כ 4 אינץ ' מתחת לאלמנט החימום ומטגנים עד שלפוחיות מושחרות, ואז מניחים בשקית ניילון ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין לקלף את העור מושחר את הפלפל מתחת למים זורמים. קוצצים בגסות את הפלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
רול פירות צהוב אחד
4
בסיר כבד, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, פתיתי פלפל אדום, טימין, פפריקה, מרק עוף או ירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. מגניב במשך 15 דקות, ואז פירה בקבוצות יחד עם פלפלים קלויים, עד חלקה מאוד (ראה הערה לעיל). מערבבים במיץ לימון, מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, וחמים על אש נמוכה עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים
זיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת בינונית על אש בינונית עד לעישון קל, ואז מוסיפים את הפנצ 'טה והתפוחים ומבשלים, מערבבים ומתגלגלים לעתים קרובות, עד שהתפוחים רכים והפנצ' טה מתחילה להשחים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הלחם לקוביות, ומבשלים, בזהירות ערבוב כדי למנוע שריפה, עד הלחם טוגן והחל חום, כ 4 דקות יותר. מתבלים בפלפל השחור. מצקת את המרק לקערות בודדות, ואז מקשטת עם כף קרוטונים בטעם פנקטה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)