פנה מחיטה מלאה אדומה
פנה מחיטה מלאה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1487 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנה, גבינת פרמזן, שקדים blanched, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פנה מחיטה מלאה אדומה, אביב אפונה-sto עם פנה מחיטה מלאה, ו פנה מחיטה מלאה עם לובסטר ובייקון.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1 1/2 כוסות נוזל. מגניב תפוחי אדמה מעט, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
חום 1 כף שמן במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים שקדים, שאלוט ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד השקדים הם זהובים, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת שקדים במעבד מזון; מוסיפים 3 כפות שנותרו שמן, מיץ, גבינה, חריסה ומלח; תהליך 1 דקה או עד מעורבב היטב וכמעט חלקה. עם המעבד על, לאט לשפוך 1 1/2 כוסות שמורות נוזל בישול דרך מצנח מזון; תהליך 1 דקה או עד חלקה.
מערבבים פסטה, תפוחי אדמה, תערובת שקדים בקערה גדולה, זורק בעדינות. מקפלים בארוגולה; מפזרים בזיליקום.