פנה עם פלפלים צהובים ועגבניות
פנה עם פלפלים צהובים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 716 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עולש אדום, עגבניות שרי ופלפלים צהובים, סלט עדשים עם גזר, עגבניות צהובות ופלפלים, ו תרד, פלפלים ועגבניות שרי עם פן ריגטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מבשלים את פנה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
לנקז את פנה ולהחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את הרוטב לפסטה יחד עם 1/2 כף הנותרים של שמן זית וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה מחוממת.
מגישים מיד, עוברים את הגבינה בנפרד.
המלצת יין: הפלפלים הצהובים המתוקים ורוטב עגבניות טארט בצלחת פסטה פשוטה זו צריכים את הניגוד של לבן פריך עם קצת אופי צמחים. שקול סוביניון בלאן קליפורניה, כגון 1997 Groth או 1997 Silverado.