פנה פוטנסקה
המתכון Penne Puttanesca יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 41 דקות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של וויליאמס סונומה יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, זיתים gaetan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו Penne Puttanesca, Penne Puttanesca כרובית, ו פני עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת השום, מערבבים מדי פעם, עד רך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את העגבניות, זיתים, צלפים, אנשובי פתיתי פלפל אדום, להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד העגבניות רכות ומתחילים להישבר, 25 עד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. שמור על הרוטב חם.מביאים סיר גדול שני שליש מלא מים לרתיחה.
מוסיפים מלח ופסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה (מכרז אך מוצק לנשיכה).
מסננים את הפסטה, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את רוטב פוטנסקה; זורקים בעדינות כדי לערבב. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות ומגישים מיד.