קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פנצנלה

פנצנלה
המתכון Panzanellan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל, פלפל טחון גס, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק הראשון 6 מרכיבים בקערה; העונה עם מלח ופלפל; בואו לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
טפטוף 1 כף נוזל מתערובת על לחם; לטאטא כל צד עד הזהב; העליון עם 2 כף תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מקשטים עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
4
עצמי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.