פנקייקים נאגה-אימוname
פנקייק Naga-imo יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 88 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול, ביצים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו העיר העתיקה המפורסמת Carnitas עם סלסה נחש נאגה, פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}, ו פנקייק ללא גלוטן Fave שלי (ופנקייק פודינג טופי דביק!) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבלילה: לובש כפפות, לקלף את העור השעיר של naga-imo. באמצעות פומפיה microplane, לגרר את השורש לקערה.
הוסף את שאר החומרים עבור הבלילה לתוך הקערה. מערבבים לערבב היטב. הבלילה תהיה עבה ודוחה.
מחממים מחבת ברזל יצוקה מתובלת היטב או מחבת לא מקל על חום בינוני.
מוסיף את בייקון לקוביות וחום הבייקון, טיוח השומן שלה, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
הסר את הבייקון ולהניח בצד, שמירה על השומן במחבת מחוממת.
מוסיף את הבייקון לבלילה. זרוק את הבלילה על ידי dollops לתוך המחבת, מה שהופך פנקייק קטן על 3 אינץ ' בקוטר. מבשלים את הפנקייקים עד שהם חומים בצד אחד, כ -40 שניות, ואז הופכים ומבשלים בצד השני עד להשחמה.
מגישים עם רוטב סויה ושמן שומשום לטבילה, אם תרצה בכך.