הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פנקייק אוכמניות עם חלב חמאה, פנקייק אוכמניות עם חלב חמאה, ו פנקייק אוכמניות עם חלב חמאה.
הוראות
1
לטאטא יחד את החומרים יבשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן לטאטא בחלב, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומשלבים, באמצעות כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
מערבבים רק עד הבלילה פשוט מגיע יחד.
5
מערבבים בחמאה המומסת. אל תתערבב יותר מדי! התערובת צריכה להיות קצת גבשושית. גבשושי זה טוב. בלילת גבשושי עושה פנקייק רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
בשלב זה אתה יכול גם לקפל בעדינות את האוכמניות, או לחכות עד שאתה שופך את הבלילה על המחבת, ולאחר מכן למקם את האוכמניות לתוך פני השטח של הבלילה פנקייק. הצבת אוכמניות לתוך פנקייק בזמן שהם מבשלים יעזור לשמור אותם מדימום.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מצקת הבלילה במחבת חמה:
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מחבת
8
מחממים מחבת או מחבת גדולה על חום בינוני עד בינוני גבוה. (מחבת ברזל יצוק גדול עובד נהדר לבישול פנקייק.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
שמן את המחבת עם מעט חמאה או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מצקת את הבלילה פנקייק על המחבת לגודל הרצוי (מידה רבע כוס עובד היטב עבור זה), בכל מקום בין 4 ל 6 אינץ ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מצקת
11
אם עדיין לא הוספת את האוכמניות לבלילה, אתה יכול למקם כמה בכל פנקייק בזמן שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
12
כאשר אתה רואה בועות אוויר במרכז, להפוך את הפנקייקים מעל: כאשר בועות אוויר להתחיל בועה עד פני השטח במרכז הפנקייק (כ 2-3 דקות), להשתמש במרית מתכת שטוחה כדי להפוך אותם.
ציוד שתשתמש בו
מרית
13
לאחר דקה, להציץ מתחת לאחד עבור doneness. כאשר זהוב או חום זהוב כהה, הם נעשים.
14
שים לב כי בישול הצד השני לוקח רק כמחצית זמן כמו הצד הראשון. והצד השני לא חום באופן שווה כמו הצד הראשון.
15
המשך לעשות את קבוצות של פנקייק, לשים קצת שמן או חמאה על המחבת לפני כל אצווה כך פנקייק לא מקל.