פנקייק בתנור תפוחים
גשו לסופר וקנו חלב, סוכר קונדיטורים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . פנקייק תפוחים אפוי , פנקייק שוודי אפוי ופנקייק שיבולת שועל (טעים ולב בריא) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את התפוחים, הצימוקים, הסוכר החום, הדבש, הקינמון ואגוז המוסקט. ממיסים חמאה ב-12 אינץ'. מחבת חסינת תנור.
הוסף תערובת תפוחים למחבת; מקפיצים במשך 15 דקות או עד לריכוך.
מערבבים בבלנדר את הביצים, החלב, הקמח, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים במשך 10 שניות או עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל תערובת תפוחים; מרימים בעדינות את תערובת התפוחים, נותנים לתערובת הביצים לזרום מתחת.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהפנקייק תפוח וזהוב.
מפזרים מיץ לימון וסוכר קונדיטורים אם רוצים.