פסטה איטלקית עם עגבניות ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך farfalle, עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו איטלקי טורקיה ועגבניות בזיליקום חציל רול פסטה לאפות, מתכון סלט פסטה בזיליקום איטלקי, ו מתכון קציצה איטלקי עם פסטה בזיליקום פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(או או רגיל)
2
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים עגבניות, 3/4 כוס גבינה, בזיליקום, שום ושמן; לערבב קלות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.