קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה
פסטה אפויה עם נקניק, פטריות Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 698 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, פטריות ממולאות בנקניק עם מסקרפונה, ו Fontinan ו Mascarpone פסטה אפויה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד עישון מעט, ומוסיפים את בשר הנקניק. לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות, לשבור אותו עם מזלג כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, פטריות, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים ואת הפטריות הם השחמה קלות, על 6 דקות. הפחת את החום לנמוך והוסף את גבינת המסקרפונה, חלב ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים לערבב היטב, וממשיכים לבשל עד לתערובת עבה, כחמש דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
התאם מתלה תנור למצב המרכזי וחמם מראש תנור ל 191°. לבשל את הפסטה במים הרותחים, להסיר אותו שתיים עד שלוש דקות פחות מזמן הבישול המומלץ. זה עדיין צריך לשמור על ביס גלם מעט במרכז. שמור כוס קטנה של מי פסטה, לנקז, ולהחזיר פסטה לסיר. לזרוק את הפסטה עם פטריות ורוטב נקניק. אם הרוטב הוא עבה מאוד להוסיף על 1/4 כוס מי הפסטה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, הנותרים 3 כפות שמן זית, משפשף את השמן לתוך פירורי עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים את הפסטה לתבשיל 13 על 9 אינץ ' (או 6 קטנים יותר) ומפזרים את ציפוי הפירורים על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים עד הפסטה הוא מבעבע העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים באופן מיידי.