פסטה הדלעת של אורסולה לוקחת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: היום 1}, פסטה דלעת, ו פסטה דלעת.
הוראות
1
לרכך את השום ב 1 כף של שמן זית ולהשאיר להתקרר מעט.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים שמן שנותר לתוך פח צלייה וחום בתנור במשך 5 דקות. בינתיים, באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף את הדלעת, להסיר את הזרעים לחתוך בשר לקוביות 2cm. לזרוק אותו בשמן החם, ומתבלים אם אתה רוצה. צלוי במשך 25-30 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מסננים, לחזור למחבת וקצה בדלעת ופרמזן. חותכים או קוצצים את חמאת המוצרלה וזורקים לתוך הפסטה החמה. מחלקים בין 4 קערות, למעלה עם מרווה ומגישים.