קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות

פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), פסטה מחיטה מלאה עם חצילים ועגבניות קלויים, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו צלחת גדולה עם שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מורחים חצילים על מגבות נייר. מכסים עם שכבה כפולה נוספת של מגבות נייר ומניחים צלחת גדולה שנייה על גבי. מיקרוגל על כוח גבוה עד חתיכות חצילים להתמוטט בקלות כאשר לחוץ, 2 עד 3 דקות (להיזהר, צלחת יהיה חם).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
הסר לחות עודפת מפיסות חצילים על ידי לחיצה על מגבות נייר עם מגבת מטבח נקייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מניחים פסטה בסיר גדול לכסות עם מים מלוחים היטב על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, לכסות סיר, להסיר מהחום, ולאפשר לבשל עד פסטה הוא אל דנטה (ראה גב של תיבת לתזמון).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית וחמאה במחבת סאוטה ישרה באורך 12 אינץ ' על חום גבוה עד שהיא נמסה ומתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים פטריות וחציל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד פטריות יש לשחרר את כל הלחות שלהם ואת הפטריות וחציל הם משחימים היטב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
מוסיפים שום קורנית ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים מיץ לימון ועגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
מוסיפים פסטה מבושלת לרוטב, מוסיפים נוזל בישול נוסף עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מגישים מיד עם Parmigiano מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano