זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, מוצרלאן טרי ופסטה עגבניות, ו פסטה בזיליקום עגבניות עם מוצרלה טרייה.
הוראות
1
שים את מיץ לימון גרידה לתוך קערה גדולה, קצה בצל, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. להפריש במשך 10 דקות, כדי לתת את הבצל לרכך קצת.
מערבבים את השמן, צלפים, צ ' ילי וסוכר לתוך בצל לימון, ואז מתבלים בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
כאשר הפסטה מוכנה, לנקז, לזרוק עם טיפת שמן, ואז לתת להתקרר קצת. מכניסים לקערה עם הרוטב, עצה בעגבניות ורוב עשבי תיבול, ואז לזרוק היטב. קרע את המוצרלה וזרוק בעדינות. לשים לתוך קערות, העליון עם עשבי תיבול יותר טפטוף עם יותר שמן כדי לשרת.