פסטה עם פלפל אדום קלוי ורוטב שמנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 438 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רסק עגבניות, פלפלים קלויים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: פסטת עניבת פרפר עם פלפל אדום קלוי ורוטב שמנת, פסטת עניבת פרפר עם פלפל אדום קלוי ורוטב שמנת, ו פסטה עוף עם רוטב שמנת פלפל אדום קלוי.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולשמור חם.
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, ומבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים פלפלים; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים בחומץ; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
7
מניחים תערובת פלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת פלפל למחבת; לבשל על אש נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8
שלב חצי וחצי רסק עגבניות בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת עגבניות לתוך תערובת פלפל, ערבוב עם מקצף עד בשילוב טוב. מערבבים פלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים פסטה ופלפל בל תערובת בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף 1/2 כוס גבינה, משליך למעיל. כף 1 1/3 כוסות פסטה לתוך כל אחד 6 קערות; העליון כל מנה עם כ 1 1/2 כפות גבינה.