פסטה עם שרימפס ואפונה
פסטה עם שרימפס ואפונה היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פסטה capellini, גרידת לימון, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו פסטה ביצים עם זעפרן, שרימפס ואפונה, שמנת Gruyere ופסטה שרימפס עם אפונה, ו שרימפס עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ופלפל אדום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים מיץ צדפות ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית להרתיח; לכסות ולבשל 5 דקות.
מביאים סיר מים לרתיחה. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
להוסיף שרימפס, אפונה, גרידה למחבת. מכסים ומבשלים 6 דקות או עד שרימפס רק מבושל דרך. לזרוק עם פסטה, מיץ לימון ופטרוזיליה.