פסטה פצ'רי עם כרובית ותרד
ניתן להכין את המתכון לפסטה פאצ'רי עם כרובית ותרד תוך כ-32 דקות . מנה אחת מכילה 327 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.3 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, פתיתי פלפל, כרובית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . דלעת קרבונרה עם פצ'רי מ'פסטה מודרנית , מאפיות גבינת כרובית ותרד , ואפיית פסטה גבינת כרובית ותרד דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית, ואז מוסיפים את המלח והכרובית. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומקפיצים את פתיתי השום והפלפל האדום במשך דקה.
מוציאים את הכרובית מהמים בעזרת מסננת גדולה או עכביש ומוסיפים אותה למחבת עם תערובת השום-פלפל האדום.
מטגנים קצרות עד שמתחילים להשחים, כ-3 עד 4 דקות. מכסים את המחבת עם ציר העוף, מוסיפים את התרד, מכסים ומניחים לנבול למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות והצלפים עם מיץ ומנמיכים את האש.
מסירים את המכסה ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
מחזירים את מי הכרובית לרתיחה, מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, לבישול הפסטה.
מוסיפים את הפסטה מוסיפים לבשל לאל-דנטה.
מוציאים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב, במידת הצורך מוסיפים מעט מי פסטה. מערבבים בעדינות לאיחוד, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מחצית מהגבינה.
מקשטים בפטרוזיליה ומטפטפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מגישים מיד עם שארית הגבינה בצד.