קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

פסטה פצ'רי עם כרובית ותרד

פסטה פצ'רי עם כרובית ותרד
ניתן להכין את המתכון לפסטה פאצ'רי עם כרובית ותרד תוך כ-32 דקות . מנה אחת מכילה 327 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.3 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, פתיתי פלפל, כרובית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . דלעת קרבונרה עם פצ'רי מ'פסטה מודרנית , מאפיות גבינת כרובית ותרד , ואפיית פסטה גבינת כרובית ותרד דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מביאים סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית, ואז מוסיפים את המלח והכרובית. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומקפיצים את פתיתי השום והפלפל האדום במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הכרובית מהמים בעזרת מסננת גדולה או עכביש ומוסיפים אותה למחבת עם תערובת השום-פלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מטגנים קצרות עד שמתחילים להשחים, כ-3 עד 4 דקות. מכסים את המחבת עם ציר העוף, מוסיפים את התרד, מכסים ומניחים לנבול למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות והצלפים עם מיץ ומנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסירים את המכסה ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
6
מחזירים את מי הכרובית לרתיחה, מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את הפסטה מוסיפים לבשל לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מוציאים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה למחבת עם הרוטב, במידת הצורך מוסיפים מעט מי פסטה. מערבבים בעדינות לאיחוד, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מחצית מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקשטים בפטרוזיליה ומטפטפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים מיד עם שארית הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'