פסטה של פארמר
הפסטה של פארמר עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, שמן זית, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פסטה אחת של שוק חקלאי סיר, פסטה בשוק האיכרים, ו שעועית איכר ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חום 1 כף שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את pancetta ו saute עד זהב פריך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה קטנה.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס של טיפות המחבת (במידת הצורך, להוסיף עוד שמן על טפטוף המחבת שווה 1/4 כוס סך). להפחית את החום בינוני.
להוסיף 3 כפיות שום ו לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות. בהדרגה להקציף את כל הגבינות פונטינה, מוצרלה, פרמזן ופרובולונה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את ריגטוני ומבשלים עד כמעט אל דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -7 דקות. (הפסטה תמשיך לבשל בתנור.)
מסננים פסטה ומוסיפים ישירות לגבינה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום ופנצ ' טה וזורקים למעיל. מתבלים את תערובת הפסטה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מעבירים את תערובת הפסטה למנה המוכנה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף את השום הנותר לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים למעיל.
מפזרים את תערובת פירור הלחם על תערובת הפסטה.
טפטוף העליון עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים עד בועות הרוטב ופירורי הלחם הם חום זהוב, כ 20 דקות.