ירכיים עוף עם Marsala - רוטב שמנת פטריות על אטריות
ירכיים עוף עם רוטב שמנת פטריות מרסלה על אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות שיטאקי, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ירכיים עוף בגריל רוזמרין ורוטב פטריות בר, ו צלעות ברוטב מרסלה-פטריות.
הוראות
מערבבים מים רותחים ואת העגבניות המיובשות בקערה; לתת לעמוד 15 דקות.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, ומטגנים 5 דקות, מסתובבים פעם אחת.
להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ופטריות; לטגן 2 דקות.
להוסיף טימין, שום, עלה דפנה; לטגן במשך 30 שניות. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים עגבניות מיובשות, מרק, ויין 1/4 כוס. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות, הופכים עוף פעם אחת.
מוסיפים 1 כף יין וחצי וחצי, ומביאים לרתיחה. להשליך עלה דפנה.