פסטה שרימפס מהירה עם לימון ופטרוזיליה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה מהירה של שרימפס עם לימון ופטרוזיליה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם יין, חמאה, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פסטה שרימפס, לימון ופטרוזיליה, שרימפס: המזון המהיר השני {: שרימפס פלפל לימון מעל ירקות}, ו פסטה עם לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה. שים מסננת בכיור.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומערבבים.כ -4 דקות לאחר הוספת הפסטה למים, מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, רק עד ריחני, על 10 עד 20 שניות.
מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים להפוך ורוד, על 1 דקה.הגבר את החום גבוה והוסף את היין למחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריח האלכוהול נשרף, הנוזל מופחת מעט, ואת השרימפס מבושלים דרך ואטום, כ 4 דקות. בינתיים, ודא את הפסטה מבושל אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1/2 כוס של מי הבישול. החזירו את הפסטה לסיר והניחו בצד את מי הבישול השמורים.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את החמאה ואת גרידת לימון, ומערבבים עד החמאה נמסה, על 1 דקה.
מעבירים את השרימפס והרוטב לסיר עם הפסטה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומספיק מים לבישול פסטה כדי להפוך את התערובת שמנת עם שכבה דקה של רוטב גלוי על החלק התחתון של הסיר (להתחיל עם כ 1/4 כוס); לזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף או להוסיף מי בישול פסטה נוספים לפי הצורך.
להעביר את הפסטה למנה או קערות רדודות הפרט העליון עם פרמזן מגוררת, אם משתמשים.