קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

פסטו שום אגוז קלוי להקפאה

פסטו שום אגוז קלוי להקפאה
פסטו שום אגוז קלוי להקפאה דורש מסביב 8 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין סביר. . גשו לסופר וקנו שמן זית, מי קרח, מלח ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: פסטו שום אגוז קלוי, פסטו קלאסי {וטיפ מהיר על הקפאה לשימוש מאוחר יותר}, ו Basil Pesto + מדריך להקפאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשבור שיני שום את הנורה, אבל עוזב את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
3
מניחים ציפורן בכיכר של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
טפטוף על 1 כף שמן זית על שיני; העונה עם מלח ופלפל שחור. מקפלים לסכל לתוך חבילה עם התפרים כלפי מעלה כדי למנוע דליפה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים בתנור שחומם מראש, בודקים כל 10 עד 15 דקות, עד השום רך, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו מגניב.
7
לחמם אגוזי מלך במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים כל הזמן עד ריחני קלוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מחום וקריר.
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
יוצקים מי קרח בקערה גדולה ומניחים בצד. זרוק קומץ של בזיליקום לתוך המים הרותחים במשך 2 שניות; להסיר עם כפית מחוררת ולהעביר למי הקרח. חזור עם בזיליקום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
11
מסננים בזיליקום ממי הקרח וסוחטים כמה שיותר לחות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
באזיל!באזיל!
12
לסחוט שום כדי לשחרר מהקליפות ולמקם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
מוסיפים אגוזי מלך קלויים, בזיליקום, ושמן זית 1 כוס; מתבלים במלח ופלפל שחור. להתמזג במעבד המזון, גירוד הצדדים כמה פעמים, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
אגוזי מלךאגוזי מלך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
יוצקים פסטו לתוך 1 עד 2 מגשי קוביית קרח; להקפיא עד מוצק לחלוטין, 8 שעות או לילה. לחטט קוביות פסטו ממגש קוביית הקרח ולאחסן בשקית במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרחקוביות קרח
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרחמגש קוביות קרח