קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות7
ציון בריאות25
מגזין

פסטרמה מעושנת בתנור

פסטרמה מעושנת בתנור
פסטרמה מעושנת בתנור עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 622 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שבבי עישון היקורי, מלח ריפוי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מטבל סלמון מעושן אפוי בתנור, סלמון צלוי בתנור פפריקן מעושן, ו צ'אק-עין מעושן בתנור עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשלב הכל מלבד חזה בקר בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מניחים את השומן בצד למטה על משטח עבודה.
3
מפזרים אותו באופן שווה עם חצי תערובת ריפוי בעדינות לטפוח את התערובת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי hydrates, כהה בצבע, שומרת על החזה, על 25 דקות. הפוך את חזה הבקר מעל ומפזרים אותו באופן שווה עם תערובת ריפוי הנותרים.
5
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי hydrates, כהה בצבע, שומרת על החזה, על 15 דקות יותר.
6
מניחים את בריסקט בשקית פלסטיק גדולה במיוחד (2-כדי 2-1/2 - גלון) resealable. (לחלופין, אתה יכול למקם אותו במחבת קלייה ולכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום.) מקררים במשך 7 ימים, מרפרף בריסקט כל 2 ימים. ביום השמיני, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
הסר את חזה הבשר מן התיק בעדינות לטפוח על כל לחות עודפת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
תן חזה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, להסיר את כל המדפים מהתנור למעט אחד מסודר בעמדה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מחממים את התנור ל 93°. קו החלק הפנימי של מחבת צלייה לרוחב עם רדיד, חופפים אותו במרכז המחבת על ידי 1 אינץ'. ודא כי החלק התחתון והצדדים של המחבת מכוסים לחלוטין וכי רדיד עודף משתרע על הצדדים הארוכים מעט למעלה ומעל הצדדים הקצרים של המחבת. מפזרים את שבבי העץ בשכבה זוגית על נייר הכסף בתחתית המחבת. תתאים מדף צלייה על הצ ' יפס. (מדף הצלייה צריך לשבת לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת. אתה יכול לנסות להפוך אותו במידת הצורך. אם מתלה הקלייה שלך עדיין יושב נמוך מדי, השתמש תיל מהביל או מתלה קירור שיושב לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
מניחים את חזה הבקר על המתלה צד שומן למעלה. להביא את הקצוות הארוכים של נייר הכסף עד להיפגש באמצע. מקפלים את רדיד למטה שלוש פעמים crimp אותו לסגור בחוזקה, לוודא שזה לא נוגע חזה, כך העשן יכול להסתובב סביב הבשר. להעלות את רדיד על הצדדים כדי לפגוש את התפר העליון ואת crimp, לוודא את כל המדף ואת חזה מוקף לחלוטין בנייר כסף ואין חורים פעורים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני-גבוה עד זרם יציב של עשן נשפך מתוך התפר העליון של צרור נייר, על 5 דקות. (שלב זה אינו מייצר טון של עשן, אבל עדיין ייתכן שתרצה לפתוח חלון או להדליק את המאוורר מעל הטווח שלך.)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את המחבת בתנור ועשן עד פסטרמה מגיע 140 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
הסר את המחבת מהתנור ולפתוח בזהירות את התפר העליון של נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
הסר את המדף ואת pastrami גיליון אפייה או משטח עבודה עמיד לחום; להפריש.זרוק את נייר הכסף ועישון שבבי עץ. (אתה יכול מיד להמשיך עם המתכון קיטור pastrami, או לקרר את הבשר לטמפרטורת החדר ומקרר אותו עטוף בחוזקה בניילון לעטוף עד 24 שעות.) עבור אידוי: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 163° ולשמור על המדף בעמדה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
מניחים את השומן בצד פסטרמה במחבת קלייה ריקה; לשים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים את המים בסיר גדול, מכסים במכסה הדוק, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
מניחים את המחבת הצלייה על מדף התנור ושופכים מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הצד העבה ביותר של הפסטרמה, נזהרים שלא לשפוך אותו ישירות על הפסטרמה. (ייתכן שלא תצטרך את כל המים.) לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר כסף. קיטור פסטרמה בתנור עד סכין מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
הסר את הפסטרמה ללוח חיתוך ולתת לו לשבת במשך 10 דקות לפני חיתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך