פסיון מוקפץ
מוקפץ פסיון לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 558 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אורז, שמן קנולן, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 61% . מתכונים דומים: טיגון Karela/Bittergourd Fry , מוקפץ שרימפס אסיאתי ומוקפץ ירקות אסיאתיים עם בשר בקר טחון .
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את עמילן התירס, רוטב הסויה, הג'ינג'ר והחמין עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף מים; לְהַפְרִישׁ. במחבת או בווק, מקפיצים פסיון בכף שמן במשך 3-4 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את יתרת השמן למחבת. מקפיצים ברוקולי וגזר במשך 2 דקות.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והאפונה; מטגנים תוך ערבוב עד שהירקות רכים פריכים, כ-5 דקות. מערבבים תערובת רוטב סויה ומוסיפים למחבת; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מחזירים את הבשר למחבת ומחממים אותו.