פסיון סיר איטי עם פטריות וזיתים
סיר איטי פסיון עם פטריות וזיתים הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בצל, יין, פטריות קרימיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימי בישול איטי: לבשר בקר ופטריות לבישול איטי (עם מרכיב סודי), ו עוף בלסמי איטי עם זיתים.
הוראות
מניחים את הקמח, המלח והפלפל לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; לנער לערבב.
מניחים את חתיכות הפסיון בתערובת הקמח, ומנערים עד לציפוי אחיד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מנערים עודפי קמח מחתיכות הפסיון ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד שהפסיון שחום משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שומרים את השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן שנותר עד שהם מתרככים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ -5 דקות נוספות.
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף ומחזירים לרתיחה.
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך הכיריים האיטיים ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.