קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פסיון סיר איטי עם פטריות וזיתים

פסיון סיר איטי עם פטריות וזיתים
סיר איטי פסיון עם פטריות וזיתים הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בצל, יין, פטריות קרימיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימי בישול איטי: לבשר בקר ופטריות לבישול איטי (עם מרכיב סודי), ו עוף בלסמי איטי עם זיתים.

הוראות

1
מניחים את הקמח, המלח והפלפל לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מניחים את חתיכות הפסיון בתערובת הקמח, ומנערים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מנערים עודפי קמח מחתיכות הפסיון ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד שהפסיון שחום משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שומרים את השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן שנותר עד שהם מתרככים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
דַק-דַק-
5
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך הכיריים האיטיים ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.