פעמיים שוקולד שוקולד רוקי רוד עוגיות ברים
והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצה, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פעמיים ברים כביש סלעי, רוקי רוד שוקולד בארים, ו מנטה שוקולד צ'יפס רוקי רוד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תרסיס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים בסיס עוגיות עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית המחבת. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, הקמח, 1 כפית וניל והביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מערבבים ב 1/4 פקאן כוס.
מורחים על בסיס בצק עוגיות.
אופים 26 עד 28 דקות או עד המילוי מוגדר.
מפזרים באופן שווה מרשמלו.
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקקאו וחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. עם מקציף חוט, מערבבים בהדרגה אבקת סוכר עד מעורבב היטב. מערבבים 1 כפית וניל 1 כוס פקאן. מיד לשפוך על מרשמלו, מתפשט בעדינות כדי לכסות. מגניב 30 דקות.
מקררים כ 2 שעות או עד צונן. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.