קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פפרדלה עם חלב קלוי תינוק עיזים ראגו

פפרדלה עם חלב קלוי תינוק עיזים ראגו
אם יש לכם מלח ופלפל, עלי קורנית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פפרדלה עם ראגו, פפרדלה עם ראגו חזיר, ו כבש ראגו + פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 3 כפות שמן זית. מתבלים את העז במלח ופלפל ומוסיפים אותה לתבשיל. מבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, על 15 דקות. כפית את השומן העודף בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את החלב, קורנית, עלה דפנה ומקל קינמון לתבשיל ומביאים לרתיחה. מכסים בנייר כסף ומכסה ומעבירים לתנור. Braise במשך כ 1 שעה 40 דקות, הפיכת הבשר מדי פעם וכפית את נוזל הבישול על זה מעת לעת. הבשר נעשה כאשר הוא רך מספיק כדי למשוך את העצם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את הבשר מן התבשיל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. צריך להיות בערך 1/2 כוס. זרוק את זרזי הקורנית, עלה דפנה ומקל קינמון. משוך את הבשר מהעצמות וחתוך אותו לחתיכות 1/2 אינץ'. שמור את העצמות הגדולות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית לתבשיל יחד עם רסק העגבניות ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים במיצי פאן שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הבשר והעצמות לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהרוטב הוא עבה מופחת לכ -3 1/2 כוסות, על 1 שעה; להשליך את העצמות. תקרר את המטלית לילה אחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
למחרת, לחמם מחדש את הסמרטוט בתבשיל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיף את פפרדלה ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
10
מסננים ומוסיפים את הפסטה לסמרטוט; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מגישים את הפסטה בקערות רדודות, עובר את הגבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך