פפרדלה עם חלב קלוי תינוק עיזים ראגו
אם יש לכם מלח ופלפל, עלי קורנית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פפרדלה עם ראגו, פפרדלה עם ראגו חזיר, ו כבש ראגו + פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 3 כפות שמן זית. מתבלים את העז במלח ופלפל ומוסיפים אותה לתבשיל. מבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחיתו קלות משני הצדדים, על 15 דקות. כפית את השומן העודף בתבשיל.
מוסיפים את החלב, קורנית, עלה דפנה ומקל קינמון לתבשיל ומביאים לרתיחה. מכסים בנייר כסף ומכסה ומעבירים לתנור. Braise במשך כ 1 שעה 40 דקות, הפיכת הבשר מדי פעם וכפית את נוזל הבישול על זה מעת לעת. הבשר נעשה כאשר הוא רך מספיק כדי למשוך את העצם.
הסר את הבשר מן התבשיל ולתת מגניב.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה חסינת חום. צריך להיות בערך 1/2 כוס. זרוק את זרזי הקורנית, עלה דפנה ומקל קינמון. משוך את הבשר מהעצמות וחתוך אותו לחתיכות 1/2 אינץ'. שמור את העצמות הגדולות.
מוסיפים את שארית 1 כף שמן זית לתבשיל יחד עם רסק העגבניות ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 2 דקות. מערבבים במיצי פאן שמורים.
מוסיפים את העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הבשר והעצמות לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהרוטב הוא עבה מופחת לכ -3 1/2 כוסות, על 1 שעה; להשליך את העצמות. תקרר את המטלית לילה אחד.
למחרת, לחמם מחדש את הסמרטוט בתבשיל. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את פפרדלה ומבשלים עד אל דנטה, על 3 דקות.
מסננים ומוסיפים את הפסטה לסמרטוט; לזרוק היטב.
מגישים את הפסטה בקערות רדודות, עובר את הגבינה בצד.