פפרדלה עם עוף וירקות חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרדלה עם עוף וירקות החורף. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שיני שום, מלח ופלפל, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פפרדלה עם צלעות כבש מטוגנות וירקות חורף, פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים, ו ירוק חורף Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לקצץ גבעולים וצלעות מ chard (לשמור לשימוש אחר, כגון מרק, אם אתה רוצה).
חותכים עלים לרוחב לתוך 1/3-in.- סרטים רחבים. לקלף כל עלים חיצוניים גמישים מן radicchio לחתוך את הליבה קשה; להשליך את שניהם. פרוסה נותרת עלים לרוחב לתוך 1/3-in.- סרטים רחבים. גרידת לימון ולהניח בצד גרידה. מיץ לימון ולהניח בצד 3 כף. מיץ.
מחממים שמן זית ב 12-in. מחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים מרק עוף, שרי, צ ' ארד, רדיקיו וגרידת לימון. הפעל מעיל ומבשלים עד chard הוא רק רך לנשוך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים שמנת וחצי גבינה; מערבבים לשלב. מערבבים עוף ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פפרדלה במים רותחים על פי הוראות החבילה. כאשר פסטה מבושלת, לנקז ולהוסיף למחבת; להשתמש מלקחיים לשלב.
מעבירים פסטה לקערת הגשה, מפזרים גבינה שנותרה ומגישים.