קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים

פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים
צריך מתאבן צמחוני? פירה ופרוגיס אפונה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: סם של Perogies מילוי בטטה, Crockpot צלוי יין אדום צלעות קצרות עם Perogies תפוחי אדמה צ'דר, ו אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, ביצים, חלמון ביצה ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה במגבת, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.מחממים פירה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פירה עם גבינה מגוררת ואפונה בעוד חם עדיין. מתבלים במלח בצל, מלח ופלפל. תניח בצד.להפריד את בצק perogie לשני כדורים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם על משטח מקומח קלות עד שהוא דק מספיק כדי לעבוד עם, אבל לא רזה מדי, כך שהוא קורע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לריבועים עם חותך עוגיות או עיגולים באמצעות חותך ביסקוויט, חותך perogie, או זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
מברשת קצת מים סביב הקצוות של הפסטה, כפית קצת מילוי למרכז, על 1 כף. מקפלים את הפסטה לתוך חצי ירחים או משולשים, ולחץ בחוזקה כדי לאטום את הקצוות.ממיסים מעט חמאה במחבת לא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים perogies ומבשלים על 1 דקה בכל צד.
7
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
מניחים perogies גלם על גיליון עוגיות, להקפיא. לאחר הקפאה, להעביר שקיות אחסון מקפיא או מכולות. לחמם לפי ההוראות או להרתיח בסיר מים במשך 2 דקות. לא להרתיח או שהם יהיו רטובים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר