פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות
פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פרושוטו, שמן זית, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מאי מהי עטוף בבייקון עם מיונז לימון, קישואים עטוף מאי מאי W / עגבניות איולי, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טימין, אורגנו, שום, ו 2 כפות שמן זית בקערה קטנה. לשפשף דגים באופן שווה עם תערובת עשב. כיסוי וצינה 1 שעה.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות, יין ומיץ לימון; מביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות, מכסים ומפחיתים חום. מבשלים 4 עד 8 דקות, משליך כל צדפות שלא נפתחו.
הסר צדפות, ולהתחמם. לבשל נשאר נוזל במשך 15 דקות מעל חום גבוה עד מופחת בחצי.
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים בפלפל.
לעטוף 1 פרוסה prosciutto סביב כל פיסת דגים.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מקום עטוף דגים, צד התפר למטה, במחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד prosciutto הוא זהב.
הסר, והנח על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 במשך 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מניחים דגים וצדפות בקערות מעובדות; רוטב כפית באופן שווה על סטייקים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.