קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות

פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות
פרושוטו עטוף מאהי מאי עם צדפות נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פרושוטו, שמן זית, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מאי מהי עטוף בבייקון עם מיונז לימון, קישואים עטוף מאי מאי W / עגבניות איולי, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים טימין, אורגנו, שום, ו 2 כפות שמן זית בקערה קטנה. לשפשף דגים באופן שווה עם תערובת עשב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות, יין ומיץ לימון; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים צדפות, מכסים ומפחיתים חום. מבשלים 4 עד 8 דקות, משליך כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
הסר צדפות, ולהתחמם. לבשל נשאר נוזל במשך 15 דקות מעל חום גבוה עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
לעטוף 1 פרוסה prosciutto סביב כל פיסת דגים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקום עטוף דגים, צד התפר למטה, במחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד prosciutto הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר, והנח על תבנית אפייה משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים ב 350 במשך 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים דגים וצדפות בקערות מעובדות; רוטב כפית באופן שווה על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.