קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פריטו מיסטו קל ופריך

פריטו מיסטו קל ופריך
המתכון לפריטו מיסטו קל ופריך יכול להיות מוכן בכשעה . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 4579 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -478 גרם שומן . תמורת 6.02 דולר למנה , מתכון זה מכסה 38% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קלמארי, מלח ופלפל כשרים, בוטנים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספונית של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מרק עוף קל וגבינה , אלפרדו קל וקליל , ופסטה עגבניות בזיליקום מוצרלה קלה וטעימה לערב קיץ חם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את השמן: ממלאים סיר גדול בעל תחתית כבדה בערך עד מחציתו בשמן. מתחילים לחמם את השמן על אש בינונית אך לא נותנים לו להיקרע עד שכל השאר מוכן. מכינים את הקלמארי והירקות: מפרידים את גופם וזרועותיו. אם הקלמארי גדולים, חותכים את זרועותיהם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
2
חותכים את גופי הקלמארי כך שישכבו שטוחים, לאחר מכן חותכים לרצועות בעובי 6 מ"מ ובאורך 3.5 ס"מ. משרים את הקלמארי בחלב בזמן שאתם מכינים את שאר הפריטו מיסטו. חותכים את גבעולי הארטישוק והסירים את העלים החיצוניים. פורסים אותם דק מאוד דרך קצה הגבעול. (אם יש לכם ארטישוקים קטנים אמיתיים, אתם לא צריכים לדאוג לגבי החנק; אם אתם מוצאים רק ארטישוקים גדולים, הסירו את החנק הקוצני לפני הפריסה.) חותכים את הקצוות של הקישואים ופורסים לאורכם בעובי של כ-6 מ"מ, לאחר מכן חותכים למקלות באורך 3.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
הכינו את עמדת הטיגון שלכם: על תבנית אפייה או מגש גדול, ערבבו את הקמח, 2 כפיות מלח וכפית פלפל. הכינו את פרוסות הלימון, השום, הפטרוזיליה והרוזמרין והניחו אותן בקרבת מקום. רפדו מגש במגבות נייר או בנייר אפייה. הגבירו את חום השמן עד שהוא מגיע ל-190 מעלות צלזיוס במדחום לטיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
בינתיים, סננו את הקלמארי; ערבבו את הקלמארי, הארטישוק והקישואים בקמח. נערו את תבנית האפייה קדימה ואחורה כדי לצפות את המרכיבים. לאחר שהשמן הגיע לטמפרטורה המתאימה, הוסיפו כשליש מהמוצרים המקומחים, בתוספת כמה פרוסות לימון ושום, ובשלו כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הוסיפו כשליש מהרוזמרין והפטרוזיליה והמשיכו לבשל עד שהירקות והקלמארי מקבלים צבע זהוב בהיר, עוד דקה עד שתיים. בעזרת מסננת עכביש או מסננת סינית (או כמוצא אחרון, כף מחוררת), העבירו את המטוגנים לצלחת המרופדת לסינון. תבלו במלח נוסף ובפטרוזיליה קצוצה והגישו עם פלחי לימון. מומלץ להגיש חם, אז תנו לאורחים שלכם להתענג בזמן שאתם מתחילים לבשל את המנה הבאה. צילום: דיוויד מלוש
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף